Atentie ! Produsele comerciazizate pe acest site sunt interzise minorilor

Nu vindem aceste produse minorilor si atentionam ca produsele cu nicotina prezinta un risc pentru nefumatori, copii, femei gravide si persoane bolnave/sensibile la nicotina, cu risc special in cazul bolilor cardiace.

Cartusele cu lichid, sticlutele cu lichid si vaporizatoarele personanle, la fel ca tigarile si tutunul, trebuiesc tinute departe de copii. Nicotina este o substanta extrem de toxica daca este inghitita.

Plasarea unei comenzi pe site-ul mahoarca.ro nu garantează existenta produsului,produselor din următoarele motive:

- produsele afișate online nu mai există în stocul fizic din magazin sau depozit (furturi din magazin, pierderi, erori stoc etc)

- produsele sunt defecte sau incomplete, lucru care se poate descoperi în timpul procesului de confirmare a lor

Îți garantăm că lucrăm în permanență pentru îmbunătățirea sistemului și pentru perfecționarea programelor de management al stocurilor. Calitatea serviciilor pe care ți le oferim reprezintă prioritatea noastră, dar există elemente care sunt în continuare influențate de factorul uman.

 

GARANTIE PRODUSE: Toate produsele comercializate prin MAHOARCA.ro sunt garantate ca functioneaza la livrare. Daca ati primit un produs care nu functioneaza la livrare va rugam sa ne instiintati prin e-mail sau telefonic in cel mult 48 ore de la primirea pachetului pentru a putea demara operatiunea de inlocuire a produsului.Tigarile electronice ,Mod-urile,Bateriile sunt acoperite de o garantie de 1 luna de la data achizitionarii, prin reparare sau inlocuire.
Celelalte componente electronice ce sunt comercializate prin MAHOARCA.ro au o garantie de 6 luni (incarcatoare, alimentatoare, etc)

Nu fac obiectul garantiei produsele defectate din cauza utilizarii necorespunzatoare (scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, etc.) sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate;
Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus se va returna valoarea actualizata a produsului respectiv sau i se va propune o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului;
Nu fac obiectul garantiei consumabilele (cartusele de rezerva, e-liquid). Defectele datorate utilizarii materialelor consumabile, altele decat cele originale, nu fac de asemenea obiectul garantiei;

Termeni si conditii de utilizare

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Mahoarca isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". Mahoarca garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul MAHOARCA si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Mahoarca fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web - link - catre MAHOARCA este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Mahoarca sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
1. Dreptul de autor a Mahoarca asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului MAHOARCA - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Mahoarca si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Mahoarca a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului MAHOARCA numai in limitele metionate in prezentul document.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@MAHOARCA.ro
2. Produsele si serviciile oferite de Mahoarca pe site-ul MAHOARCA, politica de preturi
Mahoarca isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul MAHOARCA sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Mahoarca isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (20%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Mahoarca in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Mahoarca
Mahoarca nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
Continutul MAHOARCA (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Mahoarca nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul MAHOARCA, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Mahoarca si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.
3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul MAHOARCA conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.
Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Mahoarca va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.
4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara precum si in strainatate. Mahoarca isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
Mahoarca isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Mahoarca care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Mahoarca fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Mahoarca de la acest client.
5. Promotii si concursuri
Mahoarca stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
6. Garantia produselor
Toate produsele comercializate prin Mahoarca.ro sunt garantate ca functioneaza la livrare. Daca ati primit un produs care nu functioneaza la livrare va rugam sa ne instiintati prin e-mail sau telefonic cat mai repede dar nu mai tarziu de 48 ore de la primirea pachetului pentru a putea demara operatiunea de inlocuire a produsului. Costurile generate de schimbarea produselor defecte la livrare cad in sarcina vanzatorului.
Baterii:
Conform legii 449/2003, republicata, bateriile Sailebao, Joyetech, Microcig precum si MOD-urile sunt acoperite si de o garantie de manufactura de 1 luna de la data achizitionarii. Aceasta inseamna ca in perioada de 1 luna de la primirea pachetului beneficiati de repararea gratuita a oricaror defectiuni ascunse datorate producatorului.
Garantia nu acopera defectiuni datorate unei utilizari improprii: scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, insurubari fortate etc. Aceste defectiuni, daca este posibil, vor fi reparate in service contra cost.
Perioada de service post-garantie este de 6 luni de la data la care se termina perioada de garantie.
Prezentarea produsului la garantie si ridicarea lui cad in sarcina clientului.
Bateriile de tip mini ( 510 si 901 )sunt acoperite doar de garantia de functionare la livrare.
Va recomandam sa acordati o atentie deosebita bateriilor automate intrucat acestea se pot deteriora foarte usor datorita lichidului scurs in baterie.
Pentru a pastra bateriile in conditii optime de functionare recomandam:
- sa le curatati mufa cat mai bine inainte de a le pune la incarcat
- sa nu le insurubati fortat in incarcator
- sa nu insurubati fortat atomizorul
In ambele cazuri o simpla rotire usoara pana face contact este de ajuns! Daca se insurubeaza puternic se pot desface conexiunile in baterie sau atomizor si se poate scurt-circuita bateria, un defect iremediabil.
Vaporizatoarele:
Vaporizatoarele sunt produse cu o durata de functionare nedeterminabila. Aceasta variaza foarte mult in functie de conditiile si metodele de utilizare ale consumatorului si trebuiesc privite ca niste consumabile.
Din experientele noastre va puteti astepta la urmatoarele:
Cartomizoare: 1 zi pana la maxim 5-7 zile
vaporizatoare standard: 1 zi pana la 30zile (cazuri rare de 60-90zile)
vaporizatoare LR: 1 zi pana la 30 zile (cazuri rare de 45zile)
Recomandam sa le schimbati dupa 14 zile pentru a pastra o aroma curata.
Incarcatoare, adaptoare de priza:
Conform legii 449/2003, republicata, iIncarcatoarele si adaptoarele de priza beneficiaza de o garantie de 30 zile alaturi de garantia standard de functionare la livrare.
Pentru celelalte componente care sunt comercializate prin Mahoarca.ro se aplica garantia standard de functionare la livrare. Va rugam sa ne contactati in maxim 48 ore de la primirea produselor pentru a semnala o eventuala problema.
Prezentarea componentelor pentru garantie se face doar insotita de factura (in copie) si/sau sumar de comanda alaturi de accesoriile aferente produsului.
Costuri:
In cazul defectiunilor constatate la livrare, costurile de transport cad in sarcina vanzatorului iar livrarea produselor se face prin aceleasi metode ca cele initiale.
7. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).
Nu pot fi returnate produsele care din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost folosite de consumator. ( ex.tigarile electronice ,atomizoarele )
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Mahoarca va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.Daca doriti sa renuntati la o comanda care a beneficiat de transport gratuit ( costurile expeditiei si ale rambursului au fost suportate de catre Mahoarca ) va trebui sa suportati aceste costuri.
8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul MAHOARCA
Utilizatorii care acceseaza site-ul MAHOARCA pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Mahoarca isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Mahoarca nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Mahoarca si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul MAHOARCA este gazduit de serverele unei terte firme. Mahoarca nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Mahoarca nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MAHOARCA. Mahoarca nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul MAHOARCA. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
10. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului MAHOARCA este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Mahoarca detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului MAHOARCA pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului MAHOARCA mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Mahoarca nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
Mahoarca isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Mahoarca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MAHOARCA si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului MAHOARCA, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Mahoarca fata de orice client este valoarea sumei incasate de Mahoarca de la acest client.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si (sau) continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentalului firmei de curierat si (sau) se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Easysmoke S.R.L.. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 4857.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Easysmoke, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Easysmoke este denumirea comerciala al SC Easysmoke SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Bulevardul ferdinand I nr. 130, Sector 2, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/5592/2011 , cod unic de inregistrare fiscala RO28441660 (in continuare " Easysmoke" sau "noi"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul Easysmoke cu protectia datelor la adresa de e-mail data.protection@mahoarca.ro sau prin posta sau curier la adresa Strada Logofat Tautu, Nr. 68A, Sector 3, Bucuresti – cu mentiunea: in atentia Responsabilului Easysmoke cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel:

    Cand va creati un cont pe site-ul mahoarca.ro, ne transmiteti adresa de e-mail, telefonul, numele si prenumele;
    In cadrul paginii dvs personale (Contul meu) din platforma Mahoarca aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum:  adresa de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc
    Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum produsul dorit,  detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web si in aplicatia smartphone putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor Easysmoke in beneficiul dvs

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

    Crearea si administrarea contului in cadrul platformei Mahoarca;
    Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
    Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
    Returnarea produselor conform prevederilor legale;
    Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
    

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Easysmoke si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

2. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate.

3. Pentru Marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite, prin canale de comunicare electronica (e-mail/SMS/mobile push/webpush/etc.) newslettere generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale asemanatoare, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web si in aplicatia smartphone. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs, si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil, exprimat prin bifarea casutei "Doresc sa primesc newsletter-ul saptamanal cu noutatile si campaniile exclusive Easysmoke". Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

    Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea "Date Personale";
    Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
    Contactarea Easysmoke folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs in cel mai scurt timp posibil cererii dvs.

4. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:

    Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei Easysmoke fata de atacuri cibernetice:
    Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
    Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma Easysmoke. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Daca nu aveti un cont in platforma Easysmoke, regula generala este pastrarea informatiilor legate de comenzile efectuate pentru o perioada de [3] ani de la momentul finalizarii comenzii. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu intresele noastre legitime.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

   
    furnizorilor de servicii de curierat;
    furnizorilor de servicii de plata/bancare
    furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
    furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
    societatilor de asigurare;
    furnizorilor de servicii IT;
    altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, din cand in cand, este posibil sa transferam anumite date ale dvs cu caracter personal unor entitati situate in afara Romaniei. Aceste entitati pot fi localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs, perecum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Pastram datele dvs cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si asigurand redundanta stocarii.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atenţia ca transmiterea informaţiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor reţele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terţe parţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului Easysmoke. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.


Drepturile vizate si descrierea acestora

Accesul

Puteti sa ne cereti:

    sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
    sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
    sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.


Rectificarea

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

    acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
    v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
    dati curs unui drept legal de a va opune; sau
    acestea au fost prelucrate ilegal; sau
    ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

    pentru respectarea unei obligatii legale; sau
    pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul Easysmoke si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la Easysmoke, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar Easysmoke va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului Easysmoke, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

    acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
    prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
    acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
    v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

    avem consimtamantul dvs.; sau
    pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
    pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice.


Portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

    prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
    prelucrarea se face prin mijloace automate.


Opozitia

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

    produce efecte juridice cu privire la dvs; sau
    va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

    ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
    este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs; sau
    se bazeaza pe consimtamantul dvs explicit.


Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

    Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
    B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;
    Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
    E-mail: anspdcp@dataprotection.ro


Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.


Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Easysmoke cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

    prin e-mail la adresa: data.protection@mahoarca.ro sau
    prin posta sau curier la adresa: Bulevardul ferdinand I nr.130, Sector 3, Bucuresti - cu mentiunea in atentia Responsabilului Easysmoke cu protectia datelor.