SMOK Priv V8 cu TFV8 Baby Beast
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
SMOK Priv V8 cu TFV8 Baby Beast

SMOK Priv V8 cu TFV8 Baby Beast

Cod produs:smok priv v8 fv8 baby beast
Disponibilitate:stoc furnizor
149,0 RON
Preţ: 125,0 RON

PRODUS ORIGINAL:

Culoare:

Cant:  

SMOK Priv V8 cu TFV8 Baby Beast Starter

SMOK Priv V8 este o tigarara electronica din familia Priv destinata utilizarii cu rezervorul TFV8 Baby Beast Sub-Ohm, un model foarte apreciat de vaperi. Priv V8 functioneaza cu un buton de prindere de dimensiuni mari, care ofera un feedback de lumina LED  in ceea ce priveste durata de viata a bateriei. Impreuna cu Priv V8 Baby este TFV8 Baby Beast Sub-Ohm Tank, un rezervor de capacitate de 3 ml cu sistem de umplere cu balamale si sistem de blocare. Setul Priv V8 Baby include de asemenea o rezistenta Baby M2 de 0.15 Ohm si o rezistenta Baby M2 de 0.25 Ohm, care sunt construite special pentru a fi folosite impreuna cu Priv V8.

Caracteristici:

Priv V8
Dimensiuni: 86 x 34 x 24,5 mm
Putere maxima de iesire: 60W
Baterie: baterie unica 18650 (nu este inclusa)
Tensiune de intrare: 3.4V - 4.2V
Curent in asteptare: <200uA
Curent de incarcare: 600mA - 700mA
Conector: Filet 510

TFV8 Baby Beast
Dimensiune: 22 x 53mm
Capacitate: 3ml
Material: Otel inoxidabil
Filet: 510

Pachetul contine:
1 x Mod Priv V8
1 x  Atomizor TFV8 Baby Beast - 3ml
1 x  Rezistenta V8 baby-M2 0.25ohm Dual coils (pre-instalata)
1 x Rezistenta V8 baby-M2 0.25ohm Dual coils
1 x tub de sticla de inlocuire
1 x cablu USB
1 x Manual de utilizare
Piese de schimb

Folositi o atentie deosebita atunci cand lucrati cu Li-ion (Li-ion), LiPo (polimer litiu-ion) si cu toate celulele reincarcabile, deoarece sunt foarte sensibile la caracteristicile de incarcare si pot exploda sau arde daca nu sunt manevrate corespunzator. Asigurati-va ca utilizatorul are suficienta cunostinte despre Li-Ion (litiu-ion), LiPo (polimer litiu-ion) si toate celulele reincarcabile in timpul incarcarii, descarcarii, asamblarii si depozitarii inainte de utilizare. Incarcati intotdeauna in / pe o suprafata anti-incendiu. Nu lasati niciodata incarcarea bateriilor nesupravegheate. Nu utilizati nici o baterie reincarcabila, precum si niciun incarcator de baterii, daca exista vreun defect vizibil, precum si daca celula sau incarcatorul a fost stresat prin manipulare incorecta, accidentala sau altfel, chiar daca deteriorarea nu este vizibila. Intotdeauna depozitati si transportati celule reincarcabile intr-un recipient sigur, neconductiv, intr-un mediu controlat. Aruncati toate celulele si incarcatoarele in conformitate cu legile si mandatele locale.

Mahoarca nu va fi tras la raspundere pentru nici un prejudiciu, deteriorare sau defect, permanent sau temporar, care pot fi cauzate de utilizarea necorespunzatoare a unui Li-ion (Li-ion), LiPo (polimer litiu-ion) baterii / acumulatori. Va rugam sa aveti o intelegere de baza a bateriilor pe care le utilizati si cum sa le ingrijiti in mod corespunzator.

Toate imaginile se bazeaza pe practicitate, drepturile de autor sunt rezervate.