Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Tigari electronice start

Tigara Electronica poate fi cel mai bun aliat in mana unei persoane ca isi doreste sa se lase de fumat cu totul sau sa inlocuiasca tigarile din tutun.
Alegerea tigari electronice este foarte importata daca doriti sa aveti rezultate pozitive folosind tigara electronica, pentru a alege o tigara electronica cat mai potrivita pentru dvs. trebuie sa veti in vedere si ce tip si numar de tigari din tutun fumati in mod normal. De exemplu daca fumati tigari usoare si nu mai mult de 10 pe zi , ar trebui sa alegeti o tigara electronica de tip mini ( ex. Kanger e-Smart ) , in schimb daca fumati 20-30 de tigari tari pe zi aveti nevoie de o tigara electronica cu o putere si autonomie cat mai mare si un clearomizor care sa genereze foarte multi vapori ( Aspire CE5 BVC sau ET , Kanger Mini Protank 3 ) impreuna cu o baterie de minim 1100 mAh recomandat ar fi sa folosit o baterie cu voltaj reglabil care sa aibe si capacitate mare ( Innokin iTaste CLK 1280 sau Vision Spinner 2 1650 mAh ) .
Indiferent de ce alegere faceti trebui sa aveti si un pic de ambitie la inceput pentru a face trecerea de la tigara din tutun la cea electronica.

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după: