Tigara Electronica eGo H2 1100 mAh

Tigara Electronica eGo H2 1100 mAh

  • Marca: : producator
  • Cod Produs: ego h2 1
  • Disponibilitate: stoc 0
  • 90.0 lei

Opțiuni disponibile

Tigara Electronica eGo 1300 T2 reprezinta solutia ideala pentru cei ce doresc sa se initieze in lumea tigarilor electronice cu o cheltuiala cat mai mica, dispunand totodata de o baterie puternica si un clearomizor fiabil, servisabil.EGO H2 1100MAH dispune de o baterie eGo cu capacitatea de 1100 mAh si de un clearomizor servisabil H2 de 1.6mlBateria eGo 1100 dispune de functia de pornit/oprit, la 5 apasari ale butonului,  dar si de functiile de protectie la scurt-circuit, protectie la supraincarcare si protectie la descarcarea completa. Conectorul bateriei este unul standard de tip ego, asigurand asfel compatibilitate cu marea majoritate a modelelor de clearomizoare de pe piata .

Clearomizorul H2 inclus in set, este un model servisabil, in momentul in care acesta nu mai functioneaza corespunzator, nu este necesara inlocuirea completa,ci doar schimbarea rezistentei, costurile de utilizare fiind mult reduse. Clearomizoarele H2 se remarca prin cantitatea mare de abur pe care o genereaza, cat si prin modul facil de utilizare.

 

Pachetul EGO H2 1100MAH include:

1x baterie eGO 1100 mAh
1x clearomizor servisabil H2
1x Incarcator USB 
1x manual de folosire

 

 

Daca doriti sa incercati fumatul electronic cu o cheltuiala cat mai scazuta, dar totodata sa dispuneti de o baterie puternica si un clearomizor cu modern, ce ofera o productie ridicata de aburi, alegeti cu incredere un set EGO H2 1100MAH . 

Tag-uri: tigara electronica, tigare electronica, tigari electronice, h2, bcc