Livrarea Comenzilor

Livrarea Comenzilor

Costul de livrare al produselor comandate este de 17 lei, cu livrare in mod normal de 24-48 ore pentru orice localitate de pe teritoriul Romaniei indiferent de localitatea de destinatie. Pentru comenzi mai mari de 99 de lei, puteti alege transportul gratuit, oriunde în Romania in 48-96 ore .

Asigurarea coletului numai la 3 lei . Garantia livrarii in caz de pierdere sau distrugere a marfii, va trimitem retur produse noi.


Comada minima este de 50 lei ( transportul exclus )

Timpi de livrare sunt estimativi si valabili pentru localitatile ce se afla in aria de livrare fara km suplimentari  , pentru localitate ce nu sunt in acesta arie de acoperire timpi de livrare sunt mai mari.


Timpii de livrare se calculeaza din momentul confirmarii telefonice a comenzi de catre unul din agentii de vanzari mahoarca si pot diferii in functie de modalitatea de livrare aleasa de dumneavoastra.In anumite situatii, Mahoarca.ro isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare.

Dupa efectuarea comenzii, clientul va fi contactat de catre un operator Mahoarca.ro, pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produsului / produselor si a timpului de livrare. Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata.

ATENTIONARE SPECIALA! Atragem atentia ca, uneori, datorita manipularii incorecte a coletelor de catre firma de curierat, produsul/produsele pot ajunge in stare defectuoasa. Daca acest lucru se intampla, va rugam sa intocmiti, impreuna cu reprezentantul curierului, un proces verbal de constatare deficiente si sa ni-l aduceti la cunostinta urgent! In lipsa acestui proces verbal, orice reclamatii ulterioare nu pot fi luate in considerare de catre firma de curierat, si, implicit, de catre noi.