Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Livrarea Comenzilor

Livrarea Comenzilor

Costul de livrare al produselor comandate este de 17 lei, cu livrare in mod normal de 24-48 ore pentru orice localitate de pe teritoriul Romaniei indiferent de localitatea de destinatie. Pentru comenzi mai mari de 99 de lei, puteti alege transportul gratuit, oriunde în Romania in 48-96 ore .

Asigurarea coletului numai la 3 lei . Garantia livrarii in caz de pierdere sau distrugere a marfii, va trimitem retur produse noi.


Comada minima este de 50 lei ( transportul exclus )

Timpi de livrare sunt extimativi si valabili pentru localitatile ce se afla in aria de livrare fara km suplimentari  , pentru localitate ce nu sunt in acesta arie de acoperire timpi de livrare sunt mai mari.


Timpii de livrare se calculeaza din momentul confirmarii telefonice a comenzi de catre unul din agentii de vanzari mahoarca si pot diferii in functie de modalitatea de livrare aleasa de dumneavoastra.In anumite situatii, Mahoarca.ro isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare.

Dupa efectuarea comenzii, clientul va fi contactat de catre un operator Mahoarca.ro, pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produsului / produselor si a timpului de livrare. Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata.

ATENTIONARE SPECIALA! Atragem atentia ca, uneori, datorita manipularii incorecte a coletelor de catre firma de curierat, produsul/produsele pot ajunge in stare defectuoasa. Daca acest lucru se intampla, va rugam sa intocmiti, impreuna cu reprezentantul curierului, un proces verbal de constatare deficiente si sa ni-l aduceti la cunostinta urgent! In lipsa acestui proces verbal, orice reclamatii ulterioare nu pot fi luate in considerare de catre firma de curierat, si, implicit, de catre noi.