Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Termeni si Conditii

Atentie ! Produsele comerciazizate pe acest site sunt interzise minorilor

Vaporizatoarele nu sunt o metoda acreditata de a renunta la fumat, daca doriti sa renuntati la acest viciu va rugam sa consultati medicul de familie care va poate indruma spre tratamente de specialitate.

Folosind vaporizatoarele personale / tigarile electronice doar schimbati metoda prin care inhalati nicotina.

Nu vindem aceste produse minorilor si atentionam ca produsele cu nicotina prezinta un risc pentru nefumatori, copii, femei gravide si persoane bolnave/sensibile la nicotina, cu risc special in cazul bolilor cardiace.

Cartusele cu lichid, sticlutele cu lichid si vaporizatoarele personanle, la fel ca tigarile si tutunul, trebuiesc tinute departe de copii. Nicotina este o substanta extrem de toxica daca este inghitita.Termeni si conditii de utilizare

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Mahoarca isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". Mahoarca garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul MAHOARCA si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Mahoarca fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web - link - catre MAHOARCA este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Mahoarca sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
1. Dreptul de autor a Mahoarca asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului MAHOARCA - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Mahoarca si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Mahoarca a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului MAHOARCA numai in limitele metionate in prezentul document.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@MAHOARCA.ro
2. Produsele si serviciile oferite de Mahoarca pe site-ul MAHOARCA, politica de preturi
Mahoarca isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul MAHOARCA sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Mahoarca isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (20%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Mahoarca in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Mahoarca
Mahoarca nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
Continutul MAHOARCA (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Mahoarca nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul MAHOARCA, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Mahoarca si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.
3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul MAHOARCA conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.
Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Mahoarca va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.
4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara precum si in strainatate. Mahoarca isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
Mahoarca isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Mahoarca care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Mahoarca fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Mahoarca de la acest client.
5. Promotii si concursuri
Mahoarca stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
6. Garantia produselor
Toate produsele comercializate prin Mahoarca.ro sunt garantate ca functioneaza la livrare. Daca ati primit un produs care nu functioneaza la livrare va rugam sa ne instiintati prin e-mail sau telefonic cat mai repede dar nu mai tarziu de 48 ore de la primirea pachetului pentru a putea demara operatiunea de inlocuire a produsului. Costurile generate de schimbarea produselor defecte la livrare cad in sarcina vanzatorului.
Baterii:
Conform legii 449/2003, republicata, bateriile Sailebao, Joyetech, Microcig precum si MOD-urile sunt acoperite si de o garantie de manufactura de 1 luna de la data achizitionarii. Aceasta inseamna ca in perioada de 1 luna de la primirea pachetului beneficiati de repararea gratuita a oricaror defectiuni ascunse datorate producatorului.
Garantia nu acopera defectiuni datorate unei utilizari improprii: scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, insurubari fortate etc. Aceste defectiuni, daca este posibil, vor fi reparate in service contra cost.
Perioada de service post-garantie este de 6 luni de la data la care se termina perioada de garantie.
Prezentarea produsului la garantie si ridicarea lui cad in sarcina clientului.
Bateriile de tip mini ( 510 si 901 )sunt acoperite doar de garantia de functionare la livrare.
Va recomandam sa acordati o atentie deosebita bateriilor automate intrucat acestea se pot deteriora foarte usor datorita lichidului scurs in baterie.
Pentru a pastra bateriile in conditii optime de functionare recomandam:
- sa le curatati mufa cat mai bine inainte de a le pune la incarcat
- sa nu le insurubati fortat in incarcator
- sa nu insurubati fortat atomizorul
In ambele cazuri o simpla rotire usoara pana face contact este de ajuns! Daca se insurubeaza puternic se pot desface conexiunile in baterie sau atomizor si se poate scurt-circuita bateria, un defect iremediabil.
Vaporizatoarele:
Vaporizatoarele sunt produse cu o durata de functionare nedeterminabila. Aceasta variaza foarte mult in functie de conditiile si metodele de utilizare ale consumatorului si trebuiesc privite ca niste consumabile.
Din experientele noastre va puteti astepta la urmatoarele:
Cartomizoare: 1 zi pana la maxim 5-7 zile
vaporizatoare standard: 1 zi pana la 30zile (cazuri rare de 60-90zile)
vaporizatoare LR: 1 zi pana la 30 zile (cazuri rare de 45zile)
Recomandam sa le schimbati dupa 14 zile pentru a pastra o aroma curata.
Incarcatoare, adaptoare de priza:
Conform legii 449/2003, republicata, iIncarcatoarele si adaptoarele de priza beneficiaza de o garantie de 30 zile alaturi de garantia standard de functionare la livrare.
Pentru celelalte componente care sunt comercializate prin Mahoarca.ro se aplica garantia standard de functionare la livrare. Va rugam sa ne contactati in maxim 48 ore de la primirea produselor pentru a semnala o eventuala problema.
Prezentarea componentelor pentru garantie se face doar insotita de factura (in copie) si/sau sumar de comanda alaturi de accesoriile aferente produsului.
Costuri:
In cazul defectiunilor constatate la livrare, costurile de transport cad in sarcina vanzatorului iar livrarea produselor se face prin aceleasi metode ca cele initiale.
7. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Mahoarca va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.Daca doriti sa renuntati la o comanda care a beneficiat de transport gratuit ( costurile expeditiei si ale rambursului au fost suportate de catre Mahoarca ) va trebui sa suportati aceste costuri.
8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul MAHOARCA
Utilizatorii care acceseaza site-ul MAHOARCA pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Mahoarca isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Mahoarca nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Mahoarca si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul MAHOARCA este gazduit de serverele unei terte firme. Mahoarca nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Mahoarca nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MAHOARCA. Mahoarca nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul MAHOARCA. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
10. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului MAHOARCA este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Mahoarca detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului MAHOARCA pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului MAHOARCA mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Mahoarca nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
Mahoarca isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Mahoarca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MAHOARCA si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului MAHOARCA, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Mahoarca fata de orice client este valoarea sumei incasate de Mahoarca de la acest client.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si (sau) continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentalului firmei de curierat si (sau) se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.