Hangsen - Strawberry 50ml / 0mg

Hangsen - Strawberry 50ml / 0mg

  • Marca: : producator
  • Cod Produs: hangsen strawberry 50ml
  • Disponibilitate: stoc 0
  • 40.0 lei

Opțiuni disponibile

Hangsen Southeast County 50 ml –  Vengers
O aroma dulce placuta, irezistibila cea mai reusita aroma fructata de la Hangsen.

 

 

 

 

 

 

 

CaLCULATOR NICOTINIZARE

0 ml

0 mg/ml

0 %
Baza necesara (0mg) 0 ml
NicShot 0 ml
Aroma necesara 0 ml

Gama de lichide de calitate superioara, fabricate respectand cele mai inalte standarde de productie ISO 9001 , , lichide vegetale, cu arome foarte placute.Lichidele Hangsen se vand in peste 80 de tari, bucurandu-se de o popularitate mare in randul vaper-ilor, fiind, oferint un raport calitate pret excelent

Toate produsele Hangsen sunt fabricate folosind doar ingrediente sigure, de calitate superioara

Produsele bune pot fi fabricate doar din ingrediente de calitate. Hangsen este unul dintre putinii producatori care folosesc ingrediente de tutun cu adevarat naturale.Gustul lichidelor este superior datorita  folosiri ingredientelor de calitate superioara, cum ar fi nicotina cu 99% puritate sau bazele PG/VG americane, fabricate de Dow.
Hangsen este unul dintre pionierii cercetarilor in dezvoltarea si fabricarea lichidului pentru tigarile electronice.Departamentul de calitate Hangsen este certificat GMP. Fabrica Hangsen are peste 10.000 m2 si dispune de cele mai noi si avansate masini pentru producerea in masa a lichidului, precum si de diferite Sisteme de testare automata, pentru a garanta consistenta productiei si conformitatea calitatii. Absolut fiecare lot de lichide este testat inainte de livrarea spre consumatorul final.

Tag-uri: hangsen, strawberry, capsuni